Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ 18+

                                                   Les Fleurs Du Male by Steven Miller

Αφού ξεπροβόδισε τον επισκέπτη του, άνοιξε τον δερμάτινο χαρτοφύλακα και τοποθέτησε με μεγάλη προσοχή το νέο του απόκτημα. Έβαλε τον κωδικό ασφαλείας και έπειτα, ικανοποιημένος με τον εαυτό του, σερβιρίστηκε μια γενναία μερίδα ουίσκι σε κρυστάλλινο ποτήρι. Τύλιξε τη μεταξωτή ρόμπα γύρω από το κορμί του και βούλιαξε στην αναπαυτική πολυθρόνα σταυρώνοντας, τα υγρά ακόμα από το μπάνιο, πόδια του.
Σαν κινέζος αυτοκράτορας ένιωθε όταν φορούσε αυτήν τη μακριά μαύρη ρόμπα. Άναψε τελετουργικά ένα χειροποίητο πούρο και γεύτηκε την πανάκριβη ρουφηξιά, τεντώνοντας το κεφάλι προς τα πίσω ενώ την ίδια ώρα φυσούσε τον καπνό προς στο ταβάνι.
Είχε μερικές ώρες ακόμα στη διάθεσή του ώσπου να επιστρέψει στην απαιτητική του πραγματικότητα -την Κυριακή δεν επέτρεπε σε κανέναν να τον ενοχλεί, εάν τυχόν προέκυπτε κάποιο ζήτημα ζωής ή θανάτου, η προσωπική του γραμματέας γνώριζε καλά τι έπρεπε να κάνει.
Απόψε ένιωθε εξαντλημένος και αποφάσισε να διανυκτερεύσει εδώ. Αναστέναξε ευχαριστημένος και κάλεσε στη ρεσεψιόν του πολυτελέστατου ξενοδοχείου για να του ετοιμάσουν ένα λιτό δείπνο: πρόσεχε πολύ την υγεία και φυσικά την διατροφή του. Μόλις έκανε αυτή τη σκέψη γέλασε σαρκαστικά: η λέξη διατροφή του έφερε στο νου τη λέξη διαστροφή. Δεν απείχαν πολύ αυτές οι έννοιες: και οι δύο έτρεφαν, η μια το σώμα και η άλλη το πνεύμα.
Δείπνησε διαβάζοντας τα οικονομικά νέα, αγαπημένη συνήθεια, και έπειτα ξάπλωσε στο υπέρδιπλο κρεβάτι, το οποίο απαγόρευσε νωρίτερα στην καριέρα να τακτοποιήσει. Στα ανακατεμένα σεντόνια υπήρχε ακόμα η μυρωδιά από το σπέρμα και τη φτηνή κολόνια του νεαρού που κέρδισε πρόθυμα και με τον ιδρώτα του, την υπέρογκη αμοιβή για τις υπηρεσίες του.
Στην πραγματικότητα, το γραφείο δεν χρέωνε με αστρονομικά ποσά μόνο τα καλλίγραμμα και πανέμορφα νεαρά αγόρια με τα ευμεγέθη προσόντα, μα κυρίως την εχεμύθεια όσων εμπλέκονταν σ’ αυτά τα δήθεν επαγγελματικά ραντεβού.
Η υπεύθυνη, μια άριστη ομολογουμένως επαγγελματίας και πολίτης υπεράνω υποψίας, ήταν ενήμερη για τη μικρή διαστροφή του να φωτογραφίζει, πάντοτε μετά το τέλος της συνεύρεσης, τα προσόντα των ακόλαστων νεαρών, και φρόντιζε να υπάρχει πάντα στη σουίτα μια φωτογραφική μηχανή τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και ένας, επίσης τελευταίας τεχνολογίας, τρισδιάστατος εκτυπωτής.
Ο ίδιος ποτέ δεν θεώρησε τον εαυτό του διεστραμμένο. Απλά συλλέκτη. Η συλλογή του αποτελούνταν από δεκάδες τρισδιάστατα μοντέλα, μοναδικού κάλλους και συμμετρίας το κάθε ένα. Ήταν χρόνιος και παθιασμένος συλλέκτης.
Στην κατοχή του είχε επίσης σπάνια αγάλματα, αυθεντικούς πίνακες μεγάλων ζωγράφων, που άξιζαν χιλιάδες ευρώ, χαρακτικά και μερικά από τα πιο σημαντικά πρωτότυπα χειρόγραφα που υπήρχαν στον κόσμο. Κανένα όμως από τα σπάνια αποκτήματα που είχε δεν του προξενούσε την ανατριχίλα και την συγκίνηση που του προξενούσε το ζωντανό πέος του έκφυλου άντρα από το Ηράκλειο. Δεν είχε δει ομορφότερο ούτε αρμονικότερο σε όλη τη ζωή του.


Μαρία Φουσταλιεράκη 6-1-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας...