Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΘΗΛΥΚΑ ΒΑΜΠΙΡ


Τις νύχτες που τα θηλυκά βαμπίρ ψάχνουν θύματα να υποκύψουν στη σεξουαλική τους πείνα, κάποια παράξενα αρσενικά πλάσματα ξετρυπώνουν απ' τις κρυψώνες τους. Τα έλκει η ακαταμάχητη μυρωδιά που αφήνουν οι ορμόνες κάτω απ' τα παπούτσια τους. Εκκρίσεις τρέχουν απ' το στόμα και διαβρώνουν τα πεζοδρόμια όπου πατούν. Τα τοξικά σάλια χρωματίζουν όμορφα όλες τις εσοχές και φτιάχνουν μονοπάτια διαφυγής.

Οι αισθήσεις οξύνονται στο νυχτερινό αέρα, η όσφρηση ακολουθεί τις ερεθισμένες ορμόνες. Η προσδοκία της κορύφωσης γαργαλάει στον καβάλο.
Όταν συναντιούνται, τα πεινασμένα βαμπίρ με τα παράξενα αρσενικά πλάσματα, η φύση τρέμει όση ώρα τους ενώνει η αχόρταγη ηδονή.

Κανείς ποτέ δεν κατέγραψε τις συνευρέσεις τους, μα όλοι τις φαντάζονται να είναι φιλήδονες και τρομακτικές. Δεν ήταν πάντα έτσι δυνατές.

Λέγεται, πως κάποτε ένας νεαρός άνδρας, πιθανόν ερωτευμένος ή τρελός, δεν υπέκυψε στις ορέξεις τους και απομακρύνθηκε γυρίζοντας την πλάτη αδιάφορα.

Από τότε, εκείνες τις νύχτες, τα πάρκα γεμίζουν χορτασμένα πτώματα, μα τ' αστέρια αρνούνται να βγουν στον ουρανό για να τα φωτίσουν.


Μαρία Φουσταλιεράκη 31-5-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας...